Privé-sessies

Privé-sessies en sessies met partner: bevrijdende ervaring
Gelukkig worden is voor iedereen weggelegd, maar we krijgen het niet cadeau. Een voorwaarde is: doen wat we zélf belangrijk vinden. De vrijheid claimen om niet te leven naar de verwachtingen van anderen, want dat leidt tot het verdringen van je ware aard en gevoelens en daardoor tot onbehagen, frustraties, verdriet of depressieve gevoelens.

Gestaltcoaching is voor mensen die zijn vastgelopen, in cirkeltjes draaien of steeds terugkerende problemen ervaren én voor gezonde mensen die vinden dat hun verdere groeimogelijkheden moeten worden benut.

Ook als u het verleden als een last meedraagt en daar geen genoegen meer mee wilt nemen, hebt u er baat bij. U wordt vrijer en kunt (weer) genieten van het leven.

Tijdens de privé-sessies (alleen of samen met partner) wordt u geconfronteerd met uw eigen gedrag. Of dat goed of slecht is, daar gaat het niet om. We kijken hoe u reageert en maken dat bewust. Zo ontstaat de mogelijkheid om te kiezen: wil ik dit zo, of wil ik het anders?

In de coaching komt aan de orde hoe het nu met u is. U leert negatieve gedachten en gevoelens, kwaaltjes en onrust te gebruiken als basis voor het veranderingsproces.

U ervaart dat naast uw verstand ook uw gevoelens en andere impulsen belangrijke informatie geven en u wordt daar gevoeliger voor.

U leert uw eigen gedrag onder ogen te zien en krijgt te maken met wie u werkelijk bent. Dat is niet gemakkelijk, maar werkt heel bevrijdend.

U leert oude rolpatronen los te laten en bewust te kiezen voor nieuw gedrag. Zo wordt uw leven spannender, afwisselender en beter afgestemd op wat u wilt en voelt.